Инстал Инженеринг СВ ООД с участие на панаира IFAT в Мюнхен
03.06.2022
Инстал Инженеринг СВ ООД успешно възстанови гейзера на Сапарева баня
09.12.2022


nagrada_Install_KSB_2022


КСБ връчи строителните „Оскар“-и за 2021 г.


Висока оценка за работата на компанията

Камарата на строителите в България (КСБ) връчи отличията на най-добрите компании в сектора за 2021 г. Това стана на церемония по повод Деня на строителя, на която КСБ отбеляза и 15 години от създаването си. Домакини бяха арх. Иван Шишков, министър на регионалното развитие и благоустройството и председателят на УС на КСБ инж. Илиян Терзиев.

Сред официалните гости бяха инж. Коста Стоянов, председател на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в Народното събрание, Захари Христов, зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството, Иво Иванов, председател на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“, Дончо Барбалов, зам.-кмет на Столичната община, проф. Стоян Братоев, изп. директор на „Метрополитен“ ЕАД, Евгений Иванов, изп. директор на КРИБ, Силвия Георгиева, изп. директор на Националното сдружение на общините в Република България, инж. Иоанис Партениотис, вицепрезидент на КТ „Подкрепа“ и председател на Федерация „Строителство, индустрия и водоснабдяване „Подкрепа“, инж. Цветелина Иванова, председател на Федерацията на независимите строителни синдикати към КНСБ, и Цветелина Бикарска, зам.-председател на федерацията и др. Събитието събра и водещи строителни фирми.

Самите награди са в четири категории: строежи от високо строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения; строежи от транспортната инфраструктура; строежи от енергийната инфраструктура; строежи от благоустройствената инфраструктура, хидротехническото строителство и опазването на околната среда. Във всяка категория има по три раздела - за големи, средни и малки фирми, и се връчват златна, сребърна и бронзова награда.

Сред критериите за оценка за строителните „Оскар“-и са „Нетни приходи от продажби“, „Средносписъчен персонал“ и „Дълготрайни материални активи“.

Със своя над 30-годишен опит в сферата на строежите от енергийната инфраструктура и изградени стотици километри тръбопроводи и успешно изпълнени обекти, Инстал Инженеринг СВ ООД заслужено беше отличена с бронзова награда за своята дейност.