ПОЛИУРЕТАНОВИ ИЗОЛАЦИОННИ ЧЕРУПКИ


Полиуретановите изолационни черупки за тръбопроводи са предназначени за изолация на тръби основно при изпълняване на обекти за централно отопление.

Предимства на полиуретановите изолационни черупки


Полиуретанът, от който са направени, отговаря на стандартите за качество при изработката на този тип продукти.

Изолационните черупки значително намаляват топлинните загуби по трасето, с което се минимизират и допълнителните разходи, свързани с допълнително подгряване на трасето и работния флуид. Намират широко приложение и в индустриалния сектор.Изолационните черупки могат да бъдат изработени както в комплект със съответстващата тръба, така и по заявка, като се уточнят желаните размери и дебелина на полиуретановата изолация.

Изключително добрата изолация на тръбопроводите, която се постига с изолационните черупки е най-подходящият начин за постигане на перфектното съчетание между конкурентната цена и безкомпромисното качество. По този начин гарантираме на своите клиенти дългосрочна безпроблемна експлоатация на изпълнените обекти и трасета.

Моля, свържете се с нашите специалисти, относно всякакви въпроси и консултации, за да Ви помогнем да направите правилния избор.