Инстал Инженеринг е най-големият производител на предварително изолирани тръби (за пара или за вода)
16.03.2022
Национално признание и строителен Оскар за Инстал Инженеринг СВ ООД
09.11.2022
Представители на Инстал Инженеринг СВ ООД се включиха в провеждането на международния изложбен панаир IFAT 2022 в Мюнхен, Германия
Екип от представители на фирма „Инстал Инженеринг СВ“ ООД, ръководен от управителя на предприятието, инж. Сергей Стоянов и директора на производството инж. Стоян Стоянов, взе участие в провелия се в Мюнхен, Германия, международен изложбен панаир IFAT между 30.05.2022 и 03.06.2022 г. – едно от най-големите събития в областта на водите в световен мащаб.

Като водеща компания в областта на производството на полиетиленови (HDPE) и стъклонапълнени полипропиленови (PPR-GF) тръбопроводи, екипът на „Инстал Инженеринг СВ“ ООД представи подробно дейността на фирмата, най-новите си продукти, както и най-актуалните производствени практики в областта на производството на тръби за вода.

Основен акцент в презентацията бяха възможностите за кооперация и оползотворяването на огромния потенциал на геотермалната енергия в Европа. Като специалисти в областта с повече от 30 години опит, беше наблегнато както на важността на използването на този ресурс в светлината на намаляването на зависимостта от конвенционалните енергийни източници, така и на техническите възможности и експертиза, която притежава „Инстал Инженеринг СВ“ ООД в тази област.

В резултат от участието в международния форум IFAT, бяха осъществени съществени нови и полезни контакти с много от участниците, работещи в сферата на водите и геотермалната енергия и се създадоха възможности за успешни сътрудничества в бъдеще.