Install Pipe Български  |  English Install Pipe
Търси
Install Pipe
Install Pipe Начало За насПродуктиГалерияСтандартиНовиниПартньориПроектиранеРеференции Контакти Install Pipe
Продукти
Install Pipe
Install Pipe

Продукти

Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
TUV Сертификат

Новини

Провеждане на информационен ден в "Инстал Инженеринг СВ" ООД
Изпълнение на проект BG16RFOP002-1.001-0405-C01
прочети повече

Контакти

Телефон:  032 / 51 92 66
Факс:   032 / 51 82 74
e-mail:   office@installpipe.com
С и К трейдинг ООД
 

Промишлени решения

Print E-mail
Начало » Продукти » Други индустриални и тръбни технологии » Промишлени решения

 

 

„Инстал Инженеринг СВ” ООД, съвместно със „С и К трейдинг” ООД, предлагат решения за пълна и цялостна хидроизолация на всякакви тръбни преминавания през покривни и всякакви други конструкции. Като официален представител на една от най-доказаните в своята област световни компании – DEKS Australia, „С и К трейдинг” ООД предлага на своите клиенти възможността да обезпечат и елиминират напълно проблемите, възникващи при уплътняването на своите обекти. Независимо дали има нужда от изолация на таванни прозорци, гръмоотводи, комини, соларни системи, рекламни конструкции, въздуховоди, покривни парапети и др., тези уплътнения са доказан метод с дългогодишна традиция с приложение както при керемидени, така и при метални или поликарбонатни покривни конструкции.

 

Освен очевидните си предимства, решенията за изолиране на Вашия покрив са направени от щадящи околната среда продукти, които са 100% рециклируеми.

 

Всички продукти на DEKS са с 20 годишна гаранция, така че няма нужда да се притеснявате от прекалено ранна деградация на уплътненията. За разлика от ламаринените обшивки и замазки, използвани масово в строителството за уплътняване на тръбни преминавания и комини, които деградират твърде бързо, уплътнителите, предлагани от „С и К трейдинг” ООД са устойчиви на атмосферните условия, вредните влияния на озона и ултравиолетовите лъчи и др. Това гарантира тяхната безпроблемна дългогодишна експлоатация.

 

За повече информация относно продуктите, моля свържете се със специалистите на фирма  „С и К трейдинг” ООД, които ще Ви помогнат и ще Ви предложат много решения, които са специфични за българския пазар, за да намерите най-доброто в този клас.

Назад
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe Copyright Инстал Инженеринг. Всички права запазени. Карта на сайта   |   XML   |   WebDesignBG Install Pipe