Install Pipe Български  |  English Install Pipe
Търси
Install Pipe
Install Pipe Начало За насПродуктиГалерияСтандартиНовиниПартньориПроектиранеРеференции Контакти Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe

Продукти

Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe
TUV Сертификат

Новини

Проведено информационно събитие в "Инстал Инженеринг СВ" ООД
Изпълнение на проект BG16RFOP002-1.001-0405-C01
прочети повече

Контакти

Телефон:  032 / 51 92 66
Факс:   032 / 51 82 74
e-mail:   office@installpipe.com
С и К трейдинг ООД
 

Специалисти по инсталационна техника обсъдиха темата за енергийната ефективност в сградите, системите и съоръженията

Print E-mail

 http://www.infobusiness.bcci.bg/content/file/avr2-2.jpg

По инициатива на Съвета по иновации и развитие на технологиите  и с подкрепата на Enterprise Europe Network при БТПП се проведе кръгла маса на тема „Ролята на иновациите за повишаване конкурентоспособността на инсталационните фирми в България” с фокус върху енергийната ефективност. Камарата на инсталаторите в България бе съорганизатор на събитието. Сдружението е сред най-активните браншови организации в системата на БТПП и бе наградена от Палатата със статуетката ХЕРМЕС за най-добра браншова организация за 2016 г.

Кръглата маса бе открита от главния секретар на Палатата Васил Тодоров и модерирана от доц. д-р Йосиф Аврамов, съпредседател на СИРТ и член на УС на БТПП.

Инж. Сергей Стоянов, председател на УС на Камарата на инсталаторите в България, направи презентация "Енергийна ефективност при оползотворяване на минерални води. Преизолирани топлопроводи за пренос на минерални води с високи параметри - температури и налягане''. Той представи и иновативен проект, спечелен от управляваната от него фирма „Инстал Инженеринг” по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност”.

В дискусията се включиха: Стоян Димитров от Енергийна агенция, гр.Пловдив, инж. Александър Банев, председател на УС на Националната предприемаческа и занаятчийска камара, Христо Николов, гл. редактор на списание ИНОВАТОР БГ,  доц. Георги Райчевски от ГИС Трансфер център и др.


Назад
Install Pipe
Install Pipe
Install Pipe Copyright Инстал Инженеринг. Всички права запазени. Карта на сайта   |   XML   |   WebDesignBG Install Pipe